1½-Værelses Lejlighed I Hjertet Af Hjørring.

Faciliteter

Areal
39m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Østergade
Depositum:

9.600 kr

Leje per måned:

3.200 Kr/md

God 1½-værelses lejlighed på 39 m2 i gågaden i Hjørring. Perfekt til den studerende, der gerne vil have byen tæt på. Hårde hvidevarer: komfur, emhætte køleskab og fryser. Ledig Varme aconto:            350,00 DKK Vand fast:                    300,00 DKK I alt:                           3.85 0,00 DKK El afregnes direkte til Eniig.

Mindre lejlighed på 39 m2 til leje i 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Østergade i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 39 m2.

Om lejeboligen på Østergade i 9800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Østergade  ligger på 3.800 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.400 kr.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 boliger til leje i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.