1 værelses lejlighed i København Ø

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

950 kr/md

Leje per måned:

16.000 Kr/md

Stor lejlighed på 102 m2 til leje 2100 København Ø

I denne lejlighed på (RESERVERET) Amerika Plads får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 102 m2.

Om lejemålet på (RESERVERET) Amerika Plads i 2100

Husleje
Huslejen for denne bolig på (RESERVERET) Amerika Plads ligger på 16.000 kr. om måneden.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2100 København Ø? I øjeblikket kan du finde 127 lejeboliger i 2100 København Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.