1 værelses lejlighed i København SV

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

700 kr/md

Leje per måned:

13.000 Kr/md

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 2450 København SV

I denne lejlighed på (RESERVERET) Martin Luther Kings Vej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 73 m2.

Om lejemålet på (RESERVERET) Martin Luther Kings Vej i 2450

Husleje
Du skal betale 13.000 kr. om måneden for denne bolig på (RESERVERET) Martin Luther Kings Vej.

Andre lejemål i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket finder du 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.