1 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
38m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
19 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tøndervej
Forbrug:

653 kr/md

Leje per måned:

2.506 Kr/md

Mindre lejlighed på 38 m2 til leje i 6000 Kolding

I denne lejlighed på Tøndervej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 38 m2.

Om lejeboligen på Tøndervej i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Tøndervej er 2.506 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 241 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.