1-værelses lejlighed midt i Odense C

Faciliteter

Areal
31m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vindegade
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

7.842 kr

Depositum:

15.684 kr

Leje per måned:

2.614 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

1-værelses lejlighed i hjertet af Odense Centrum – 50 m til Odense gågade. Beliggende lige ovenfor Føtex på Vesterbro. Værelset er ca. 16-18 m2 + gang og bad. Værelset indeholder tekøkken med kogeplader, vask og køleskab. Badeværelset skal deles med 1 lejer. Kort afstand til universitet, Odense Å og Ansgar anlæg. Udover huslejen betales der til udlejer for el, vand og varme. Dette beløb figurerer under a conto forbrug. Det er muligt at søge boligsikring. Der er adgang til følgende: – Fællesvaskeri – Fælles gårdanlæg – Cykelskur

Mindre lejlighed på 31 m2 til leje i 5000 Odense C

I denne lejlighed på Vindegade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 31 m2.

Om lejeboligen på Vindegade i 5000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vindegade ligger på 2.614 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.684 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 520 boliger til leje i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.