1 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.008 kr/md

Depositum:

29.100 kr

Leje per måned:

9.700 Kr/md

OBS. Billederne i denne annonce er fra denne specifikke lejlighed. Her har du muligheden for at leje en helt ny lejlighed på Flegmade i centrum af Vejle. De første lejligheder stod klar d. 01.03.2020 og sidste etape er netop færdigbygget og klar til indflytning. På Flegmade bor du lige i hjertet af Vejle med det gode uddannelsesområde på den ene side samt den skønne bymidte på den anden side. Her er der kort afstand til alt hvad du har brug for – lige fra de gode butikker i gågaden, Bryggen, de hyggelige samt velbesøgte cafeer/restauranter, Lystbådehavnen og Vejle Musikteater. Af naturområder i Vejle skal bl.a. fremhæves Vejle fjord med de attraktive strande, de smukke skove, Dyrehaven og meget mere. Vejle ligger meget centralt – og herfra kan du nå det meste af Danmark indenfor 2 timer. Flegmade har et meget bredt udvalg af fine lejligheder. Her går størrelserne lige fra 50 – 126 m2 og fra 2 til 5 værelselejligheder. Lejlighederne er alle lyse og velindrettede uden nogen form for spildplads. Der opføres i alt 228 boliger i forskellige størrelser og former, som gør, at du med sikkerhed kan finde den helt rigtige lejlighed til netop dig.

Mindre lejlighed på 93 m2 til leje

I denne lejlighed på Flegmade i Vejle får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 93 m2.

Om lejemålet på Flegmade 44 i 7100 Vejle

Du skal betale 9700 kr. om måneden for dette lejemål på Flegmade 44. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 29100 kr.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 190 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.