1 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
33m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vestervangsvej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

10.230 kr

Leje per måned:

3.410 Kr/md

Nyistandsat og hyggelig lejlighed i Viborg vestby. Tæt på indkøbs-muligheder og bus. Lejligheden indeholder badeværelse. Køkken med hvidevarer i åben forbindelse med stue - udgang til ugeneret have. Der er trægulve overalt. Eget lille kælderrum. Der er i ejendommen adgang til fælles vaskefaciliteter. Adgang til grønne arealer, p-plads samt cykelskur.

Lejlighed til leje på 33 m2 i 8800 Viborg

I denne lejlighed på Vestervangsvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 33 m2.

Om lejemålet på Vestervangsvej i 8800

Husleje
Du skal betale 3.610 kr. om måneden for dette lejemål på Vestervangsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.830 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.