1-værelses studiebolig på Frederiksberg, København

Faciliteter

Areal
48m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Svend Trøsts Vej

Leje per måned:

9.518 Kr/md

1-værelses studiebolig på Frederiksberg, København/nOBS: Det kræves at ansøger er dokumenteret studieaktiv, for at bosætte sig i ejendommen. Svend Trøsts Vej byder på 76 skønne studieboliger i en charmerende ejendom med sprossede vinduer. De to bygninger har fået en gennemgribende renovering, hvor den industrielle historie samtidig er blevet bevaret. Det skaber en unik bebyggelse med en stærk identitet. Hver studiebolig består af ét stort, frit rum med ekstra rumhøjde og et smukt lysindfald, hvor fokus har været at få så meget dagslys ind som muligt. De fleste af studieboligerne har fritstående træbjælker og én rå murstensvæg, der giver den helt rigtige newyorkerstemning. I midten af bygningen finder du et spændende atrium, hvor lyset strømmer ned gennem glastaget. Et skønt fællesareal, hvor du kan mødes og hyggesnakke med de andre studerende. Der cykelparkering i kælderen samt cykelstativer udenfor. Der er desuden fællesvaskeri i stueetagen.

Mindre lejlighed på 48 m2 til leje i 1910 Frederiksberg C

I denne lejlighed på Svend Trøsts Vej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 48 m2.

Om lejeboligen på Svend Trøsts Vej i 1910

Husleje
Du skal betale 9.518 kr. om måneden for dette lejemål på Svend Trøsts Vej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 1910 Frederiksberg C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 1910 Frederiksberg C? I øjeblikket finder du 39 lejeboliger i 1910 Frederiksberg C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.