2 værelser i Ørestad

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
24 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
C.F. Møllers Allé
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

34.050 kr

Leje per måned:

11.350 Kr/md

Organistens Hus rummer 2-6-værelses lejligheder i størrelsesorden fra 54 til 159 kwm – alle indrettet med rummelige planløsninger. Alle boligerne er udstyret med klassiske køkkener fra HTH. Badeværelserne er tilmed fra HTH og indeholder vaskesøjler. Hårde hvidevarerne er fra Simens. Boligkarrén Organistens Hus rummer i alt 81 lejemål – fra stueniveau til 9. sal. Ejendommens lejligheder varierer fra 2 til 6 værelse i størrelsen 54 – 159 m2. De fleste af boligerne byder enten på en skøn altan, tagterrasse eller fransk altan. Stuelejlighederne har enge terrasser. Alle ejendommens beboer har desuden adgang til to fælles tagterrasser, begge beliggende på 4. sal. Med metroen er Nørreport Station blot 10 minutter væk. Derudover er ejendommens beliggenhed optimal, hvis du er på cykel, da du på kort tid kan fragte dig gennem Amager Fælleds naturskønne omgivelser til Islands Brygge og resten af København. Du har blot 600 meter til Field’s shopping center, 200 meter til nærmeste daginstitution, 650 meter til Ørestad Skole og 550 meter til Amager Fælled. Bemærk, billederne er fra en tidligere prøvebolig.

Værelse til leje på 69 m2 i 2300 København S

Stort værelse til leje på C.F. Møllers Allé i 2300 København S. Værelset er på 69 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på C.F. Møllers Allé i 2300 C.F. Møllers Allé

Husleje
Du skal betale 11.850 kr. om måneden for denne bolig på C.F. Møllers Allé.
Depositum
Du skal lægge 35.550 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-02-01.

Andre værelser til leje i 2300 København S

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.