2 værelses hus i Kolding

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
54 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
NYTORV
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.800 kr

Leje per måned:

7.600 Kr/md

Seniorbofællesskabet er centralt beliggende Nytorv 2, i Kolding midtby ved Kolding Å og med OK klubben som genbo. Busstopsted findes lige ude foran seniorbofællesskabet. Parkeringshuse, dagligvarebutikker og gågadesystemet er beliggende inden for 200 meter. Ejendommen inkluderer elevator, fælles udeareal under overdækningen mod Kolding Å, samt fælleshus i stueplan på 73 m². Fælleslokalet inkluderer køkken, toilet og bad faciliteter som anvendes til fælles sang, gymnastik, Yoga, syning, fest og andre daglige sociale aktiviteter. (depotrum til opbevaring af redskaber i kælderen). Alle boliger er installeret med dørtelefon med kamera/monitor – altså kan du via skærmen på din lejligheds-telefon i se vedkommende som ringer på din opgangs-yderdør. Alle boligerne er i et plan og installeret med ventilation, Invita inventar, vaskemaskine, tørretumbler, kølefryseskab, pyrolyseovn, induktionskogeplade, opvaskemaskine, Raw Arlington Eg laminat gulve, troldtekt akustik lofter og betonfarvede gulve og vægge i bruseniche. Boliger på 1., 2. og 3. sal har egen altan. Stueplansboligerne inkluderer desværre ikke terrasse – dog kan den fælles terrassen under afdækningen mod åen anvendes. Alle boli...

Hus til leje på 75 m2 6000 Kolding

I dette hus på NYTORV får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på NYTORV i 6000

Husleje
Du skal betale 7.600 kr. om måneden for dette lejemål på NYTORV.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.800 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.