2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

18.585 kr

Leje per måned:

6.195 Kr/md

Moderniseret og delevenlig lejlighed beliggende centralt i skønne Aalborg! Er I på jagt efter en delevenlig og ikke mindst moderne lejlighed beliggende i det centrale Aalborg med kort til indkøbsmuligheder, restauranter, shoppinggader og grønne områder? Så har vi her en lejlighed, der matcher jeres krav. Her får I: En moderne og lys lejlighed med en fordelingsgang, der leder jer hen til køkkenet, hvor der både er opvaskemaskine og masser af skabsplads, badeværelset med skabsplads under vasken og brusekabine, samt de to store og lyse værelser. Dette er en perfekt delelejlighed til studerende!

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Prinsensgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejeboligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Prinsensgade ligger på 6.195 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 18.585 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.