2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.995 Kr/md

Lys og delevenlig lejlighed centralt beliggende i Aalborg! Drømmer du om en stor lejlighed med masser af plads, hvor du rigtig kan boltre dig? Eller ønsker du derimod en bolig, du kan dele med din kæreste, ven, veninde eller måske din søn eller datter? Så får du her en fantastisk bolig med masser af plads beliggende i hjertet af Aalborg med alt, hvad byen har at byde på lige udenfor din hoveddør. Her får du: En lejlighed med et lyst køkken og stor spiseplads, stort badeværelse med lys i spejlet, skabsplads under vasken og brusekabine, stor stue med smukt lysindfald og soveværelse.

Lejlighed til leje på 102 m2

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 102 m2.

Om lejeboligen på Vesterbro 62 i 9000 Aalborg

Du skal betale 6495 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro 62. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 19485 kr. Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-07.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 475 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.