2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Fin lejlighed med en masse charmerende detaljer centralt beliggende midt på Vesterbro! Hvis du går og drømmer om en hyggelig lejlighed beliggende i hjertet af Aalborg med alt, hvad byen har at tilbyde som din nabo? Jamen så kan vi her præsentere dig for et god bud på dit kommende hjem. Her får du: En charmerende lejlighed med et hyggeligt køkken, badeværelse, stor lys stue samt soveværelse.

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 5.995 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro.
Depositum
Du skal lægge 17.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.