2 værelses lejlighed i Aalborg SV

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

898 kr/md

Forudbetalt leje:

6.207 kr

Depositum:

18.621 kr

Leje per måned:

6.207 Kr/md

I lejen er indholdt kr. 240,25 til indvendig vedligeholdelse. Fin ældre- og handicapvenlig 2 værelses lejlighed beliggende i Gøls Minde, Skalborg. Lejligheden består af køkken, stue, soveværelse, badeværelse samt entre. Køkken og badeværelse er ældre- og handicapvenligt, med hjælpemidler og let tilgængelighed. Hvidt køkken med glaskeramisk kogeplade, emhætte, køleskab og ovn. Badeværelse med klinker på vægge og vinyl på gulv, hjælpemidler til toilet og bruser. Garderobeskab i soveværelse. Der er et fint gårdmiljø samt et aktivitetscenter som kan benyttes af beboerne.

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 9200 Aalborg SV

I denne lejlighed på Stationsmestervej i Aalborg SV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Stationsmestervej i 9200

Husleje
Du skal betale 6.207 kr. om måneden for dette lejemål på Stationsmestervej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.621 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2020-11-15.

Andre lejemål i 9200 Aalborg SV

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9200 Aalborg SV? Du kan i øjeblikket finde 242 lejeboliger i Aalborg SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.