2 Værelses lejlighed i Århus C

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Langenæs Alle

Leje per måned:

8.925 Kr/md

2 Værelses lejlighed i Århus C/nLEJLIGHEDEN: 2 værelses lejlighed på 73 m2. Lejligheden har flotte nylarkerede trægulve bog et godt lysindfald i hele boligen. pænt køkken med god skabsplads- og bordplads. Stort badeværelse med fliser på væg og gulv. BELIGGENHED: Ejendommen er centralt beliggende i et roligt boligkvarter i Århus, med gode indkøbsmuligheder og busforbindelser i nærheden. Tæt ved bebyggelsen er der gode parkeringsforhold. EJENDOMMEN:Bygningen er opført i 1938 med facader i røde teglsten og rødt tegltag, og består hhv. af almindelige lejligheder, og et antal klubværelser med fælles køkken og bad. Der er en lille altan til alle lejlighederne, og et mindre fælles grønt område forbeholdt beboerne.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Langenæs Alle i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Langenæs Alle i 8000

Husleje
Du skal betale 8.925 kr. om måneden for dette lejemål på Langenæs Alle.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket finder du 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.