2 værelses lejlighed i Bindslev

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørrebro
Forbrug:

1.600 kr/md

Depositum:

13.000 kr

Leje per måned:

4.911 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 9881 Bindslev

I denne lejlighed på Nørrebro i Bindslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Nørrebro i 9881

Husleje
Huslejen for denne bolig på Nørrebro  ligger på 4.911 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.000 kr.

Andre lejeboliger i 9881 Bindslev

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9881 Bindslev? Du kan i øjeblikket finde 7 lejeboliger i Bindslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.