2 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Eranthisvej
Forbrug:

240 kr/md

Depositum:

11.500 kr

Leje per måned:

5.397 Kr/md

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 9700 Brønderslev

I denne lejlighed på Eranthisvej i Brønderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 74 m2.

Om boligen på Eranthisvej i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Eranthisvej er 5.397 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.500 kr.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejeboliger i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.