2 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
103 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Peder Møllers Plads
Forbrug:

193 kr/md

Depositum:

18.532 kr

Leje per måned:

6.123 Kr/md

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 9700 Brønderslev

I denne lejlighed på Peder Møllers Plads i Brønderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 82 m2.

Om lejeboligen på Peder Møllers Plads i 9700

Husleje
Du skal betale 6.123 kr. om måneden for dette lejemål på Peder Møllers Plads.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.532 kr.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket finder du 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.