2-værelses lejlighed i ejendommen Bygmester Have

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Bisiddervej

Leje per måned:

13.437 Kr/md

2-værelses lejlighed i ejendommen Bygmester Have/nPå hjørnet af Bygmestervej og Bisiddervej centralt i Københavns Nordvest kvarter er opført et nyt og moderne byggeri, i gåafstand til bl.a. Emaljeparken, Nørrebro Bycenter samt Nørrebrogade. Der er nem adgang til busser og togforbindelser fra enten Bispebjerg eller Nørrebro station.  Ejendommen er opført i 5 etager og rummer 58 lejelejligheder. Lejlighederne er udstyret med gulvvarme i alle rum. Boligerne har godt lysindfald, lyse egetræs gulve, hvide Svane køkkener, og har enten altan, fransk altan eller adgang til egen terrasse. Alle lejligheder har tilhørende depotrum enten i kælderen eller i lejligheden. Ejendommen byder endvidere på et stort grønt gårdareal, stor fælles tagterrasse, elevator, cykelparkering i kælderen og  mulighed for leje af p-plads i kælderen. Husdyr er ikke tilladt.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 2400 København NV

I denne lejlighed på Bisiddervej i København NV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om lejeboligen på Bisiddervej i 2400

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Bisiddervej er 13.437 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 2400 København NV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2400 København NV? I øjeblikket kan du finde 33 lejeboliger i 2400 København NV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.