2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frodesgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

18.600 kr

Leje per måned:

6.200 Kr/md

Lækker ny istandsat Lille fordeler gang. Lækkert køkken med opvaskemaskine Rigtig flot badeværelse med brus. Indretningsvenlig stue Vaskesøjle - kld. rum ( Der svares ikke på beskeder gennem Boligportal)

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Frodesgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 62 m2.

Om lejeboligen på Frodesgade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Frodesgade er 6.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 18.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.