2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Cort Adelers Gade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

15.600 kr

Leje per måned:

5.200 Kr/md

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Cort Adelers Gade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 64 m2.

Om boligen på Cort Adelers Gade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Cort Adelers Gade er 5.200 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.600 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.