2 værelses lejlighed i Fredericia

Faciliteter

Areal
47m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
187 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nymarksvej
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

7.400 kr

Leje per måned:

3.700 Kr/md

dejlig 2 vær. lejlighed   5 min gang til centrum-  klar til overtagelse

Lejlighed til leje på 47 m2 i 7000 Fredericia

I denne lejlighed på Nymarksvej i Fredericia får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 47 m2.

Om lejeboligen på Nymarksvej i 7000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nymarksvej er 3.700 kr.
Depositum
Du skal lægge 7.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7000 Fredericia

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7000 Fredericia? I øjeblikket kan du finde 72 lejeboliger i 7000 Fredericia her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.