2 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
49m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Barfredsvej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

9.975 kr

Leje per måned:

3.325 Kr/md

Nyistandsat flot to værelses lejlighed centralt beliggende i Frederikshavn tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport mm. Lejemålet indeholder mindre entré. Nyt hvidt Vida Kvik køkken med stort køle-fryseskab, indbygget ovn, glaskeramisk kogeplade, emhætte og vaske-tørremaskine . Hyggelig stue og lyst soveværelse. Rummelig hvidt flisebadeværelse. Afhøvlede og lakerede gulve. Der er kælderrum til lejligheden. Adgang til grønne arealer.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Barfredsvej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Barfredsvej i 9900

Husleje
Du skal betale 3.325 kr. om måneden for dette lejemål på Barfredsvej.
Depositum
Du skal lægge 9.975 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejemål i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.