2-værelses lejlighed i Hillerød

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Peder Nilen Gade

Leje per måned:

10.795 Kr/md

2-værelses lejlighed i Hillerød/nEjendommen er beliggende i Hillerøds midtby, tæt på både offentlig transport, skole, institutioner,  Frederiksborg Slot samt skoven/parken mv. Bebyggelsen er en god blanding af et lille lukket landsbymiljø og en moderne citybolig i åbne planer. Omgivelserne byder på dejligt grønt fællesområde. Boligerne varierer lidt over samme tema, men minder alligevel en del om hinanden – enkelte har lukket det dobbelthøje rum og opnår derved et værelse mere eller alternativt en stor stue. Her er tale om boliger i 2 plan med typisk kun et soveværelse. De fleste har fået moderniseret køkkenet og er ellers i en meget velpasset stand. Lofterne går til kip på øverste etage. Til hver bolig er der en pragtfuld træterrasse i en størrelse, så den minder om en lille have, der vender mod centrum af bebyggelsen. Størrelsen eller dybden på terrassen gør, at der er sol på dem alle, også de nordvendte. De fleste af boligerne har eget pulterrum på niveauet og adgang til p-plads i parkeringsanlægget. Adgangen til boligerne sker på lidt utraditionel vis – via butikscentret, men her er elevator og centret er aflåst om aftenen.

Stor lejlighed på 104 m2 til leje 3400 Hillerød

I denne lejlighed på Peder Nilen Gade i Hillerød får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Peder Nilen Gade i 3400

Husleje
Du skal betale 10.795 kr. om måneden for dette lejemål på Peder Nilen Gade.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 3400 Hillerød

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 3400 Hillerød? Du kan i øjeblikket finde 216 lejemål i Hillerød netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.