2 værelses lejlighed i Hjørring

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bytoften
Forbrug:

550 kr/md

Depositum:

9.000 kr

Leje per måned:

5.884 Kr/md

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Bytoften i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 67 m2.

Om lejeboligen på Bytoften i 9800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Bytoften  ligger på 5.884 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 9.000 kr.

Andre lejeboliger i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 lejeboliger i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.