2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

5.015 kr

Depositum:

14.985 kr

Leje per måned:

4.995 Kr/md

Moderniseret køkken, bad, vinduer mm. Stor vestvendt altan, dørtelefon og gårdanlæg. 5 min. gang til gågaden og centrum. Ejendommen er gammel, men præsentabel og moderniseret, beliggende i et gammelt kvarter med sjæl! TV-pakke aftales med Horsens Fællesantenne Forening.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Allegade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Allegade i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Allegade er 4.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-10-15.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.