2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

5.115 kr

Depositum:

15.885 kr

Leje per måned:

5.295 Kr/md

Moderniseret køkken, bad, vinduer mm. Stor vestvendt altan, dørtelefon og gårdanlæg. 5 min. gang til gågaden og centrum. Ejendommen er gammel, men præsentabel og moderniseret, beliggende i et gammelt kvarter med sjæl! TV-pakke aftales med Horsens Fællesantenne Forening.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Allegade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 73 m2.

Om lejeboligen på Allegade i 8700

Husleje
Du skal betale 5.295 kr. om måneden for dette lejemål på Allegade.
Depositum
Du skal lægge 15.885 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 lejeboliger i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.