2 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
125m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
45 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Holbergsgade
Forbrug:

2.000 kr/md

Leje per måned:

18.000 Kr/md

Stor lejlighed på 125 m2 til leje 1057 København K

I denne lejlighed på Holbergsgade i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 125 m2.

Om lejemålet på Holbergsgade i 1057

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Holbergsgade  ligger på 18.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-01-26.

Andre lejemål i 1057 København K

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 1057 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 boliger til leje i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.