2 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

1.500 kr/md

Leje per måned:

23.000 Kr/md

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 1152 København K

I denne lejlighed på Krystalgade i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Krystalgade i 1152

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Krystalgade ligger på 23.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-01-18.

Andre lejeboliger i 1152 København K

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 1152 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejeboliger i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.