2 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Amager Strandvej
Forbrug:

850 kr/md

Forudbetalt leje:

12.695 kr

Depositum:

38.085 kr

Leje per måned:

12.695 Kr/md

<p>Amager Strandvej 50-54 også kendt som Sølvvarefabrikken er en bevaringsværdig ejendom. Selve ejendommen er opført i 1950. Arkitekt firmaet Vandkunsten and Holscher Nordberg står bag den nye arkitektoniske perle, som tilbyder 1-3 værelseslejligheder fordelt på 53-96 m2 til leje. Lejeboligerne i Amager Strandvej er velindrettede, boligerne i stueetagen og 1. sal fremstår newyorkeragtige med deres store industrielle vinduespartier og med meget højt til loftet.</p><h3>Området ved Amager Strand</h3><p>Amager Strand er et populært boligområde med en utrolig attraktiv placering, hvor der i de seneste par år er opført utallige byggerier, da der er stor interesse i området, bl.a. grundet det frodige naturområde, hvor stranden også ligger lige for døren.</p><h3>Unikke lejeboliger</h3><p>Sølvvarefabrikken er konverteret til skønne og helt unikke lejeboliger. Man kan specielt se det unikke og specielle i den nedre del af ejendommen med de store nyresturerede, industrielle vinduespartier som er genanvendt. Arkitektfirmaet Vandkunsten og Holscher Nordberg står bag den nye arkitektoniske perle, hvor de har skabt er hårfin balance mellem det ny-moderne udtryk og det oprindelige industrielle ...

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Amager Strandvej i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejemålet på Amager Strandvej i 2300

Husleje
Huslejen for denne bolig på Amager Strandvej  ligger på 12.695 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.085 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2020-12-11.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 boliger til leje i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.