2 værelses lejlighed i Løkken

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vrenstedvej
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

10.500 kr

Leje per måned:

4.619 Kr/md

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 9480 Løkken

I denne lejlighed på Vrenstedvej i Løkken får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 67 m2.

Om lejeboligen på Vrenstedvej i 9480

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Vrenstedvej  ligger på 4.619 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9480 Løkken

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9480 Løkken? Du kan i øjeblikket finde 6 lejemål i Løkken netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.