2 værelses lejlighed i Næstved

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Leje per måned:

6.646 Kr/md

NÆSTVED – Jernbanegade 23, 2.tv. Dejlig lejlighed tæt på centrum. Gang, værelser, badeværelse samt køkken i åben forbindelse med stue 2 vær. – 65 kvm.

Lejlighed til leje på 65 m2

I denne lejlighed på Jernbanegade i Næstved får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejemålet på Jernbanegade 23 i 4700 Næstved

Huslejen for dette lejemål på Jernbanegade 23 ligger på 6646 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 4700 Næstved

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 4700 Næstved? I øjeblikket kan du finde 15 lejeboliger i 4700 Næstved her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.