2 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

629 kr/md

Forudbetalt leje:

7.700 kr

Depositum:

23.100 kr

Leje per måned:

7.700 Kr/md

Drømmer du om en moderne og lys lejlighed, hvor der er kælet for detaljerne? Oplev det fantastiske leverum i disse splinternye lejligheder, hvor køkken/alrum og stue er forenet på harmonisk vis. Lejlighederne byder på flotte solide Tarkett egetræsgulve. Badeværelserne er holdt i minimalistisk stil, med smukke klinker og stilrene elementer, hvilket giver stor mulighed for at sætte sit eget personlige præg på indretningen. Du får altså her de bedste rammer, i et attraktivt miljø med rig mulighed for fællesskab, socialt samvær og udeophold i grønne og rekreative omgivelser. Luk naturen ind på de skønne altaner, tagterrassen eller i det unikke gårdmiljø. Bydelen er i rivende udvikling og lige i nærheden finder du både supermarkeder som Føtex-Food i stueetagen, caféer, restauranter samt Odense gågades shoppemuligheder. Lyder dette som noget for dig, så kontakt os på 6613 1323 for nærmere info eller tjek hjemmesiden Ap i Odense Åbent hus med tilmelding afholdes hver søndag fra kl. 9.30 - 11.00 - eller book for personlig fremvisning i hverdagen på ovenstående telefonnummer.

Stor lejlighed på 58 m2 til leje 5000 Odense C

I denne lejlighed på Torvegade i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 58 m2.

Om lejeboligen på Torvegade i 5000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Torvegade  ligger på 7.700 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.