2 Værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
40m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Falen

Leje per måned:

4.450 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2 Værelses lejlighed i Odense C. Ejendommen er beliggende tæt på indkøbscenter nær Odense Centrum, og i gåafstand til Munke Mose – et grønt område ved Odense Å. Ejendommen har de sidste 10 år gennemgået en total istandsættelse, så ejendommen fremstår velholdt. I kælderen er der indrettet et depotrum, vaskeri, cykelparkering og servicerum for ejendomsfunktionæren. Husdyr tilladt efter aftale.

Lejlighed til leje på 40 m2 i 5000 Odense C

I denne lejlighed på Falen i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 40 m2.

Om boligen på Falen i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Falen er 4.450 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 525 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.