2 værelses lejlighed i Randers NV

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

11.675 kr

Leje per måned:

3.791 Kr/md

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 8920 Randers NV

I denne lejlighed på Gl. Hobrovej i Randers NV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Gl. Hobrovej i 8920

Husleje
Du skal betale 3.791 kr. om måneden for denne bolig på Gl. Hobrovej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.675 kr.

Andre lejemål i 8920 Randers NV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8920 Randers NV? I øjeblikket finder du 40 lejeboliger i 8920 Randers NV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.