2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
54m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dumpen
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

14.925 kr

Leje per måned:

4.975 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Hyggelig nyopført 2 værelses lejlighed til leje tæt på Viborgs centrum, tog og bus. Lejligheden er til leje nu. For fremvisning kontakt Gitte - 2899 8760.

Stor lejlighed på 54 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Dumpen i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 54 m2.

Om boligen på Dumpen i 8800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Dumpen  ligger på 4.975 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.925 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.