2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
47 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
St. Sct. Hans Gade
Forbrug:

1.150 kr/md

Depositum:

14.250 kr

Leje per måned:

4.750 Kr/md

Stor og hyggelig 2-værelses lejlighed beliggende i hjertet af Viborg. Indeholder: Entre, stort badeværelse med dobbelt håndvask, bruser og vaskemaskine. Dejligt køkken med spiseplads, køle/frys, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Charmerende detaljer med anretter skab og kogeø. Stor stue med trægulv samt et stort soveværelse. I ejendommen er der fælles cykelrum og vaskeri. Der er dørtelefon i ejendomme. Der kan tilkøbes parkering. Lejligheden er til leje nu.

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på St. Sct. Hans Gade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på St. Sct. Hans Gade i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på St. Sct. Hans Gade ligger på 4.750 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.250 kr.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.