2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

13.050 kr

Leje per måned:

4.350 Kr/md

Nyistandsat toværelses lejlighed med nyt hvidt Viva-Kvik køkken med alt i hårde hvidevarer også opvaskemaskine og vaske-tørremaskine. Beliggende på stille gade i Viborg midtby. Tæt på biograf, indkøbsmuligheder, gå-gaden og offentligt transport. Lyst badeværelse. Stor hyggelig stue og soveværelse med afhøvlede gulve.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Nørregade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejeboligen på Nørregade i 8800

Husleje
Du skal betale 4.350 kr. om måneden for dette lejemål på Nørregade.
Depositum
Du skal lægge 13.050 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 297 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.