2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

561 kr/md

Depositum:

11.700 kr

Leje per måned:

3.713 Kr/md

Ungdomsboligerne er skønt beliggende i den vestlige bydel. Der er fine grønne områder at boltre sig på. I gå- og cykelafstand til midtbyen med masser af tilbud, Vestbadet og Viborg Storcenter. Der er gode bybusforbindelser, fine parkeringsforhold og mulighed for leje af carport. Himmerlandsstien ligger tæt på afdelingen. Nogle af boligerne er "delelejligheder", hvor 2 personer deler køkken og bad. Andre er et-værelses med eget køkken og bad. Det er IKKE tilladt at holde husdyr. Ulriksdal har et beboerhus samt gæsteværelser, man kan leje.

Lejlighed til leje på 50 m2

I denne lejlighed på Dalvikvej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejemålet på Dalvikvej 88 i 8800 Viborg

Du skal betale 3713 kr. om måneden for dette lejemål på Dalvikvej 88. Depositum: Du skal lægge 11700 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 288 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.