2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
51 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skottenborg
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Hyggelig 2-værelses lejlighed med altan. Indeholder: Entre, toilet, stue, køkken med køle/frys, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Soveværelse, badeværelse med bruser samt et kammer med udgang til sydvendt altan. Der er afhøvlede gulve i lejemålet - dog klinker i badeværelset. Der er dørtelefon og depotrum samt vaskemuligheder i ejendommen.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Skottenborg i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 72 m2.

Om lejemålet på Skottenborg i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Skottenborg er 4.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 13.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.