2 værelses lejlighed i Vrå

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Carl Scharnbergs Vej
Forbrug:

400 kr/md

Depositum:

31.575 kr

Leje per måned:

6.358 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 9760 Vrå

I denne lejlighed på Carl Scharnbergs Vej i Vrå får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 78 m2.

Om lejeboligen på Carl Scharnbergs Vej i 9760

Husleje
Huslejen for denne bolig på Carl Scharnbergs Vej ligger på 6.358 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.575 kr.

Andre lejemål i 9760 Vrå

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9760 Vrå? Du kan i øjeblikket finde 8 boliger til leje i Vrå netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.