2-værelses lejlighed på Trøjborg

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Trøjborgvej
Forbrug:

200 kr/md

Forudbetalt leje:

9.000 kr

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 8200 Aarhus N

I denne lejlighed på Trøjborgvej i Aarhus N får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 67 m2.

Om lejemålet på Trøjborgvej i 8200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Trøjborgvej ligger på 9.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.000 kr.

Andre lejeboliger i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 97 boliger til leje i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.