2-værelses lejlighed til leje i Brabrand

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
J.P. Larsens Vej

Leje per måned:

8.214 Kr/md

2-værelses lejlighed til leje i Brabrand/nHans Broges Have er opført på en stor naturgrund anlagt med skov og frugthave. Ejendommen er opført i to boligblokke med røde murstensfacader. Til hver lejlighed hører et depotrum beliggende i kælderen. I kælderen er der desuden et møbleret beboer- og mødelokale med tilhørende garderobe, køkken- og toiletfaciliteter. Derudover er der i kælderen et veludstyret vaskeri samt kontor til viceværten. På taget af blok II er der en tagterrasse med en flot panoramaudsigt. Husdyr er tilladt efter aftale, dog ikke kamphunde. Hans Broges Have ligger i det smukke landskab ved Brabrand sø. Fra ejendommen er der en tunnel til Brabrands hovedgade. OBS: Billederne er fra en lignende bolig, hvorfor billeder og indretning kan variere.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 8220 Brabrand

I denne lejlighed på J.P. Larsens Vej i Brabrand får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på J.P. Larsens Vej i 8220

Husleje
Du skal betale 8.214 kr. om måneden for dette lejemål på J.P. Larsens Vej.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8220 Brabrand

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8220 Brabrand? Du kan i øjeblikket finde 57 lejeboliger i Brabrand netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.