3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Helgolandsgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.485 kr

Leje per måned:

7.495 Kr/md

Moderniseret og delevenlig lejlighed beliggende i skønne Vestbyen Er I et vennepar, kærestepar eller måske en lille familie, der er på jagt efter en moderne lejlighed beliggende i dejlige Vestbyen? Så har vi her et godt bud på jeres kommende bolig. Her får I: En skøn lys lejlighed med et stort køkken med opvaskemaskine, ovn i ergonomisk højde, stort køle-fryseskab samt masser af opbevaringsplads i forbindelse med stuen. Fint badeværelse med brusekabine, lys i spejlet samt skabsplads under vasken samt 2 gode værelser.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 9000 Aalborg

På Helgolandsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Helgolandsgade i 9000

Husleje
Du skal betale 7.495 kr. om måneden for denne bolig på Helgolandsgade.
Depositum
Du skal lægge 22.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.