3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

18.885 kr

Leje per måned:

6.295 Kr/md

Skøn, lys taglejlighed perfekt beliggende centralt i Aalborg! Er I et kærestepar eller vennepar, der drømmer om at finde jeres nye fælles bolig beliggende i det centrale Aalborg? Så får I her en hyggelig lejlighed med en helt perfekt beliggenhed centralt i Aalborg lige ved banegården, få minutters gå afstand til byens gågader med shopping, cafeer, restauranter, indkøbsmuligheder, transport samt grønne områder! Her får I: En lys taglejlighed med en perfekt beliggenhed! Lejligheden indeholder lyst køkken med masser af skabsplads, hvor I får masser af plads til alt jeres køkkengrej, badeværelse, 2 gode værelser samt stor rummelig stue med masser af plads til både sofagruppen og spisebordet. Lejligheden er delevenlig til 3 studerende der vil have en billig studiebolig.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 80 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Prinsensgade ligger på 6.295 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.885 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.