3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

780 kr/md

Forudbetalt leje:

5.250 kr

Depositum:

15.750 kr

Leje per måned:

5.250 Kr/md

Lejlighed beliggende i Aalborg, tæt på Nordkraft og ikke langt fra diverse butikker i Aalborg Centrum. Lejemålet indeholder eget køkken og bad, to stuer og et værelse.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 9000 Aalborg

På Løkkegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Løkkegade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Løkkegade ligger på 5.250 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.750 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.