3 værelses lejlighed i Aalestrup

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

550 kr/md

Leje per måned:

4.700 Kr/md

Borgergade 5, 1.th. Flot og rummelig 3 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Aalestrup! Lejligheden indeholder bl.a. pænt køkken og bad, to stuer (den ene kan eventuelt benyttes som værelse) samt værelse. Lejligheden er lys og rummelig, højt til loftet og generelt en charmerende stil.   Husleje kan forhandles

Stor Lejlighed på 100 m2 til leje

På Borgergade 5 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Borgergade 5 i 9620 Aalestrup

Den månedlige husleje for boligen på Borgergade 5 er 4700. Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-07.

Andre lejemål i 9620 Aalestrup

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9620 Aalestrup? I øjeblikket kan du finde 22 lejeboliger i 9620 Aalestrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.