3 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Nørre Allé
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

23.662 kr

Leje per måned:

7.500 Kr/md

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Nørre Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nørre Allé i 8000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nørre Allé er 7.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.662 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket finder du 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.