3 værelses lejlighed i Bjerringbro

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Torvegade
Forbrug:

1.067 kr/md

Depositum:

23.050 kr

Leje per måned:

7.632 Kr/md

<p>Afdelingen består af ca. 100 lejemål delt op på familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger beliggende på henholdsvis Mårvænget, Rævestien, Torvegade og Skovvejen i Bjerringbro.<br />Mårvænget omfatter 6 ungdomsboliger, 3 ældreboliger og 50 familieboliger beliggende ca. 2 km. fra Bjerringbro bymidte med gode busforbindelser til skole og indkøbscenter. Der hører have og udhus til boligen. Der er en nyanlagt fælles legeplads, fælleshus og fællesvaskeri. Der er mulighed for at leje en kolonihave. Det er tilladt at holde hund/kat ved skriftlig ansøgning. <br />Skovreden omfatter 25 ungdomsboliger beliggende tæt ved Bjerringbro bymidte og tæt på skole, indkøbscenter og busforbindelser. Der forefindes fælles gårdhaveanlæg, fællesvaskeri, fælles cykelskure og en gildesal. Det er IKKE tilladt at holde husdyr. <br />Torvegade omfatter 10 familieboliger beliggende midt i centrum af Bjerringbro, tæt på busforbindelser og indkøbscenter. Der er elevator i bygningen. Det er IKKE tilladt at holde husdyr.</p>

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 8850 Bjerringbro

På Torvegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Torvegade i 8850

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Torvegade er 7.632 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.050 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8850 Bjerringbro

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8850 Bjerringbro? Du kan i øjeblikket finde 20 lejemål i Bjerringbro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.