3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
19 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Cort Adelers Gade
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

24.000 kr

Leje per måned:

8.000 Kr/md

Ny renoveret 3 vær. i centrum. Stort køkken/alrum med udgang til altan, opvaskemaskine . Dejlig stue i åben forbindelse med køkken 2 store værelser med skabe Nyt badeværelse med brus og vaskesøjle. Spørg evt. til en p-plads Lækkert og smagfuldt møbleret Der er 2 ens lejemål på st. og 2. sal i denne ejendom. Ved leje af alle 3 lejemål kan prisen forhandles

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Cort Adelers Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Cort Adelers Gade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Cort Adelers Gade er 8.900 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejeboliger i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.